Ga naar de inhoud
Romboutsstraat - Van Gilslaan Made (opgeleverd)

Nieuwbouw


Aan de Romboutsstraat in Made, op de hoek met de Van Gilslaan, heeft Zwaluwe Bouw in opdracht van Woonvizier en in samenwerking met de Gemeente Drimmelen een 3-laags woongebouw met 21 nieuwbouwappartementen voor de verhuur gebouwd. Het gaat om de locatie waar voorheen (deels) de gymzaal stond. Hier worden 15 appartementen en 6 hoekappartementen, op iedere verdieping 2 appartementen gebouwd. De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 60 m² en beschikken over 2 slaapkamers. De appartementen zijn levensloopbestendig en worden aangeboden voor de doelgroep 55+.

BENG-eisen
Door de BENG-eisen, die voor deze bouw van toepassing zijn, kunnen bewoners op deze locatie straks bijna energieneutraal wonen. BENG staat namelijk voor Bijna Energie neutrale Gebouwen. Woningen worden hierdoor extreem duurzaam en energiezuinig gebouwd. Voor de toekomstige bewoners betekent dit een lagere energierekening en meer wooncomfort.

Verhuur gaat via Klik voor Wonen
De woningen van Woonvizier worden aangeboden en toegewezen via de website www.klikvoorwonen.nl. Staan de woningen niet (meer) op Klik? Dan kunt u niet reageren. 

 

Details

Aantal woningen 21
Oppervlakte 60m²
Status opgeleverd
Start project 20-12-2021