Ga naar de inhoud
Over ons

Welkom bij Woonvizier! Wij zetten ons dagelijks in om onze bewoners en woningzoekenden een 'welkom thuis' gevoel te geven. Wij bieden mensen met een lager inkomen en mensen die bijzondere zorg nodig hebben passende huisvesting. Woonvizier is 'thuis' in Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Hooge Zwaluwe en Lage Zwaluwe en het dorp Moerdijk. ‘Onze’ dorpen en bewoners vormen het uitgangspunt. We profileren ons de komende jaren dan ook nadrukkelijker als corporatie van de lokale kleur. ‘Onze’ dorpen en bewoners vormen het uitgangspunt. Onze kracht bestaat uit onze lokale verbinding en maatwerkoplossingen. Meer over onze koers voor de komende jaren vindt u in ons Koersplan.

Woonvizier staat voor prettig en duurzaam wonen en voor sterke sociale gemeenschappen. We zijn een zichtbare partij in wonen, die samen met bewoners en partners in iedere kern uitvoering geeft aan een gezamenlijk dorpsplan op maat. In onze dienstverlening excelleren we in ‘de menselijke maat’, ook als dit vraagt om out-of-the-box denken en maatwerkoplossingen. Dat doen we op een hartelijke en verbindende manier.

 

Hartelijk

Woonvizier is een hartelijke, gastvrije organisatie. We luisteren écht, denken mee en staan open voor feedback en ideeën. Zo willen we de tevredenheid van bewoners over hun woning en woonomgeving verder vergroten en meer ruimte geven aan de trots en eigenheid van ieder dorp in ons werkgebied. Want iedereen verdient een 'welkom thuis' gevoel.

 

Verbindend

Wij staan in directe verbinding met bewoners en woningzoekenden in ons werkgebied. We werken actief samen met andere instanties en organisaties aan betaalbaar en duurzaam wonen in een prettige en veilige woonomgeving. Ook binnen onze organisatie weten we elkaar te vinden en zijn de lijnen kort. Hierdoor kunnen we slagvaardig optreden. Telkens met het volkshuisvestelijk belang voorop.