Ga naar de inhoud
Huurcontract

Op het huurcontract staat wie de (hoofd)huurder is en wie de medehuurder is. Trouwen, samenwonen, maar ook scheiden en overlijden hebben invloed op uw huurcontract. Geef veranderingen op tijd door. 

Huur opzeggen

De huur van uw woning of parkeerplaats moet u schriftelijk opzeggen. Houd bij de opzegging rekening met de voorwaarden zoals de opzegtermijn. Wilt u graag meer informatie over hoe u de huur kunt opzeggen en welke voorwaarden er gelden? Klik dan hier. Ook leest u hier wat u moet doen als uw relatie over is of als iemand is overleden. 


Samenwonen en trouwen 

Samenwonen en trouwen hebben invloed op uw huurcontract. Zorg dat uw gegevens op het huurcontract kloppen want dit kan invloed hebben op uw rechten als huurder. Wilt u graag meer informatie over samenwonen, trouwen en medehuurderschap? Klik dan hier


Veranderingen doorgeven

Geef veranderingen in uw persoonlijke situatie aan ons door via Mijn WoonvizierMaak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en geef de verandering aan ons door. Op de pagina Persoonlijke gegevens kunt u zelf uw telefoonnummer en e-mailadres aanpassen en op de pagina Huurcontracten kunt u uw rekeningnummer en betaalwijze veranderen. Wilt u andere gegevens aanpassen? Vul dan het wijzigingsformulier in. Om toegang te krijgen tot dit formulier, uw persoonlijke gegevens en uw huurcontract moet u ingelogd zijn. 

Vragen

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u vragen? Kijk dan eerst eens bij de veel gestelde vragen. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!