Ga naar de inhoud
Ik zoek een woning

Welkom bij Woonvizier. Wij verhuren ongeveer 2.800 sociale huurwoningen in de gemeente Drimmelen en in de kern Moerdijk in West-Brabant. U vindt onze woningen in de volgende plaatsen: Drimmelen, Made, Hooge en Lage Zwaluwe, Terheijden, Wagenberg en het dorp Moerdijk. 


Huurwoningen

Wij bieden onze huurwoningen, parkeerplaatsen en garages aan via de website klikvoorwonen.nl. Op deze website vindt u naast het woningaanbod van Woonvizier, ook het woningaanbod van zeven andere woningcorporaties in West-Brabant: Alwel, Avoord, Laurentius, Mooiland, Thuisvester, WonenBreburg en Woonkwartier. Om te kunnen reageren op een woning, moet u zich eerst inschrijven. 

Klik hier voor meer informatie over onze huurwoningen en hoe u zich kunt inschrijven.


Koopwoningen

Naast huurwoningen bieden we regelmatig ook een aantal van onze woningen te koop aan. Bijvoorbeeld omdat de huurprijs te hoog wordt voor onze huurders. De huurder die op dat moment in de woning woont, krijgt als eerste de kans om de woning te kopen. Pas als deze huurder de woning verlaat en deze niet wenst te kopen, komt de woning beschikbaar voor andere geïnteresseerden. Zoekt u een koopwoning? Dan hoeft u zich niet in te schrijven bij Klik voor Wonen. Koopwoningen bieden wij aan via de makelaar.

Klik hier voor meer informatie over koopwoningen.


Nieuwbouw

Woonvizier zet zich ook actief in om nieuwe woningen te bouwen. Op onze projectenpagina vindt u een overzicht van onze lopende en pas opgeleverde nieuwbouwprojecten. Ook onze nieuwbouwwoningen bieden wij aan via de website van Klik voor wonen.