Ga naar de inhoud
Contact
Veel gestelde vragen 

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze veel gestelde vragen. Hier vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag hier niet bij? Vul dan ons contactformulier in. Tijdens onze openingstijden kunt u ook bellen met de medewerkers van onze klantenservice. Alle overige formulieren vindt u hier

Telefoonnummer
  • één nummer voor al uw vragen: (0162) 67 98 00;
  • bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 16.00 uur;
  • op vrijdagochtend bereikbaar van 9.00 - 12.00 uur.

Spoedgevallen

Buiten deze tijden en in het weekend kunt u voor spoed reparaties die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag natuurlijk ook bij ons terecht. U kunt gewoon bovenstaand telefoonnummer bellen, dan komt u via het keuzemenu bij de juiste partij uit die u direct verder kan helpen.

Geen spoed? Vul dan ons contactformulier in of regel het zelf via Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en vraag de reparatie aan. U kunt ook gebruikmaken van het contactformulier bovenaan deze pagina. 

Openingstijden kantoor

U kunt iedere ochtend van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 12.00 uur zonder afspraak bij ons binnenlopen. Wilt u na 12.00 uur of op vrijdag langskomen? Maak dan een afspraak. Als u moeilijk ter been bent, geen vervoer hebt of om wat voor reden dan ook liever wilt dat wij bij u langskomen, maak dan ook een afspraak. Dan komen wij graag bij u langs.  

Let op: wij zijn tijdelijk verhuisd!
In verband met de verbouwing van het pand aan de Middelmeede in Made zijn wij tijdelijk verhuisd. Iedere maandag- t/m donderdagochtend en op afspraak bent u van harte welkom aan de Fazantenlaan 44, 4921 VC in Made. Dit is ons nieuwe, tijdelijke bezoek- en postadres. Waarschijnlijk verhuizen we in de zomer van 2024 terug naar de Middelmeede. 


Afwijkende openingstijden 2024

Ons kantoor is gesloten op de volgende dagen:

  • Maandag 12 februari (carnavalsmaandag);
  • Maandag 1 april (Paasmaandag);
  • Donderdag 9 mei (Hemelvaart);
  • Vrijdag 10 mei (dag na Hemelvaart);
  • Maandag 20 mei (Pinkstermaandag);
  • Woensdag 25 december t/m woensdag 1 januari 2025 (Kerst, de aansluitende dagen en Nieuwjaarsdag).

Huurdersbelangen

Als huurder van Woonvizier bent u automatisch lid van huurderbelangenorganisatie Woonbelang. Zij zijn er voor u en komen op voor uw belangen als huurder van Woonvizier. 


Woonvizier

Tijdelijk bezoek- en postadres:
Fazantenlaan 44
4921 VC in Made 

Telefoon (0162) 67 98 00
E-mail info@woonvizier.net