Ga naar de inhoud
Zelf klussen (ZAV)

Wij vinden het belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woning. Daarom kunt u uw woning naar eigen smaak inrichten en veranderen. Wel gelden er een aantal regels waar u zich aan moet houden tijdens het klussen. Ook heeft u bij een grotere klus of zelf aangebrachte voorziening (ZAV) toestemming van Woonvizier nodig. Daarnaast maken we vooraf met u afspraken over het onderhoud van de door u zelf aangebrachte voorziening en wat ermee gebeurt als u gaat verhuizen. Informeer daarom altijd voordat u met de klus begint naar de mogelijkheden.

Heb ik toestemming nodig?

  • Bij eenvoudige klussen, die zonder noemenswaardige kosten weer ongedaan gemaakt kunnen worden, heeft u vooraf geen toestemming van ons nodig. Denk daarbij aan het schilderen van de binnenkant van de woning in een gangbare kleur en het aanbrengen van vloerbedekking. 
  • Voor een grotere klus of zelf aangebrachte voorziening (ZAV) heeft u wel vooraf toestemming van ons nodig. Bijvoorbeeld het vervangen van de buitenkozijnen, het weghalen van een tussenmuur óf het realiseren van een aanbouw. Vraag deze toestemming minimaal een maand van te voren aan. In de folder zelf klussen (ZAV)  leest u voor welke klussen u toestemming nodig heeft. Staat uw klus niet in de folder of twijfelt u of u toestemming nodig heeft? Neem dan contact op met de medewerkers van onze klantenservice. 

    Als wij uw aanvraag voor toestemming binnenkrijgen, ontvangt u van ons de voorwaarden waar de klus aan moet voldoen. En na afloop, als de klus is afgerond, maakt onze opzichter een afspraak met u om langs te komen. 

Hoe vraag ik toestemming aan?

Wilt u toestemming aanvragen voor uw klus (ZAV)? Maak dan gebruik van het Formulier aanvragen toestemming klusAls u inlogt in Mijn Woonvizier zijn uw persoonlijke gegevens al ingevuld in het formulier. Wel zo handig!


Voorwaarden

Krijgt u toestemming voor uw klus? Dan ontvangt u van ons ook meteen de voorwaarden waaraan uw klus moet voldoen. 

Vragen

Wilt u meer informatie over dit onderwerp of heeft u vragen? Kijk dan eerst eens bij de veel gestelde vragen. Of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!