Ga naar de inhoud

Woonvizier is hard bezig om haar woningbezit te verduurzamen. Dat betekent dat we onze woningen geschikt maken voor toekomstige generaties. Daarom start Woonvizier met het plaatsen van zonnepanelen. Dan slaan we twee vliegen in één klap: een lagere energierekening voor onze huurders én Woonvizier levert hiermee een bijdrage aan een duurzamere wereld.

Wocozon
We hebben een partij gevonden die gespecialiseerd is in zonnepanelen: Wocozon. Het betreft een stichting zonder winstoogmerk. Zij zullen voor ons de zonnepanelen gaan plaatsen en onderhouden. De eerste bewoners hebben hierover inmiddels een brief van ons ontvangen en een informatiepakket van Wocozon. U kunt als huurder dus niet zelf zonnepanelen aanvragen. We starten met de woningen die onlangs verduurzaamd zijn. Naar verwachting worden nog dit jaar de eerste zonnepanelen geplaatst.

Woning geschikt?
Wocozon zal eerst gaan bekijken of de woningen geschikt zijn. Het kan zijn dat Wocozon u hiervoor benadert. Die controle op geschiktheid komt erop neer, dat Wocozon even in de meterkast, op het dak en naar de route van de kabels kijkt. Bent u door Wocozon hiervoor benaderd? Dan vragen wij u vriendelijk om hieraan mee te werken. Bedenk dat wij uw woonlasten hiermee omlaag willen brengen! Wocozon beloont uw medewerking graag met een duurzame verrassing. En is uw woning geschikt? Dan ontvangt u een aanbod van Wocozon.

Wordt vervolgd!