Ga naar de inhoud

Om de wijken groener te maken en duurzame maatregelen te stimuleren, is er voor inwoners van de gemeente Drimmelen en de gemeente Moerdijk een subsidieregeling beschikbaar voor groene daken. Deze regeling geldt ook voor huurders van Woonvizier. Aan groene daken zitten – voor zowel mens als milieu – hele concrete voordelen. En u maakt de gemeente weer een stukje groener!

Toestemming klus aanvragen
Voor huurders geldt dat u eerst toestemming moet aanvragen bij Woonvizier. U kunt dit doen via het formulier Toestemming klus aanvragen in Mijn Woonvizier. U kunt dit formulier ook op papier aanvragen via de klantenservice. Heeft u toestemming van Woonvizier? Dan kunt u bij de gemeente een aanvraag doen voor subsidie. De gemeente stelt hieraan een aantal voorwaarden. 

Subsidie
Meer informatie en de voorwaarden van deze subsidie in de gemeente Drimmelen, vindt u hier. Voor de gemeente Moerdijk, klikt u hier. Voor beide gemeenten geldt dat groene daken in combinatie met een monument of een beschermd dorpsgezicht worden getoetst door de monumentencommissie. 

Vragen
Voor vragen over de subsidie kunt u contact opnemen met de gemeente.
Drimmelen: telefonisch via 140162 of via gemeente@drimmelen.nl.
Moerdijk: telefonisch via 14 0168 of via info@moerdijk.nl.

Bewoners van Woonvizier kunnen bij vragen contact opnemen met de klantenservice van Woonvizier of gebruik maken van het contactformulier.