Ga naar de inhoud

Ellen van Beijsterveldt-Niels werd onlangs door de Raad van Commissarissen (RvC) voor een periode van vier jaar herbenoemd tot directeur-bestuurder bij Woonvizier. Dit is de tweede benoeming van Ellen, die in januari 2018 startte als directeur-bestuurder bij Woonvizier. Ellen: ‘Ik wilde als bestuurder vooral de verbinding maken met onze huurders. Als ik terugkijk naar de afgelopen jaren zijn we daarin goed op weg’.

Uitdaging
‘Sinds Ellen aan het roer staat, heeft Woonvizier, met inmiddels circa 3.000 woningen in de gemeente Drimmelen en Moerdijk, al flink wat stappen weten te zetten’, aldus Ruud De Frankrijker, voorzitter van de RvC. Ruud vervolgt: ‘De uitdaging is steeds om vanuit onze solide financiële positie en onze sterke lokale verankering met onze compacte organisatie meerwaarde voor onze klanten, huurders en woningzoekenden te blijven creëren. De manier waarop Ellen daar invulling aan geeft, is voor ons als RvC mede reden geweest om Ellen te herbenoemen. Ellen legt uit: ‘Die meerwaarde kunnen we alleen creëren door steeds in verbinding te zijn, te kijken en te luisteren naar onze omgeving en open te staan en mee te gaan in wat de omgeving van ons vraagt. Vandaar dat het van groot belang is dat we ons als organisatie blijven ontwikkelen en blijven investeren in onszelf waardoor we kunnen blijven voldoen aan wat van ons gevraagd wordt’.

Koersplan
‘Vorig jaar zijn we letterlijk de zeven dorpen in ons werkgebied ingegaan. We hebben onze huurders en partners gevraagd naar hun ervaringen in de dorpen en verkenden samen actuele maatschappelijke thema’s. Vervolgens hebben we onze strategische koers uitgezet voor de komende jaren. Onze plannen en ambities zijn dus gevoed vanuit onze alledaagse leefomgeving én die van onze huurders’, aldus Ellen. En wat de toekomst betreft, is Ellen ook duidelijk. ‘We willen vooral lokaal kleur bekennen. Onze lokale verankering benadrukken én het verschil maken. Dat doen we op de ‘Woonvizier- wijze’: hartelijk en verbindend, passend bij onze lokale kleur’.