Ga naar de inhoud

Afgelopen jaren hebben Zwaluwe Bouw en Rasenberg samen een deel van het dagelijks onderhoud verzorgd. Per 1 januari 2023 doet de firma Rasenberg dit voor al onze woningen. Onder dagelijks onderhoud vallen de reparatieverzoeken of storingen die u heeft in huis en alle onderhoud dat valt onder het service abonnement. Onderstaande partijen veranderen niet. Al het overige dagelijkse onderhoud aan de woning wordt vanaf het nieuwe jaar door de firma Rasenberg gedaan.

Wat verandert er voor u?
Eigenlijk verandert er voor u niet zoveel. Heeft u een storing in huis of gaat er iets kapot? Dan is en blijft Woonvizier uw eerste aanspreekpunt. Bel dus niet rechtstreeks naar de betreffende onderhoudspartij. Als u zelf belt naar de onderhoudspartij bestaat het risico dat u de kosten of een deel ervan zelf moet betalen.  

Contact met Woonvizier
Wij zijn op maandag t/m donderdag van 9.00 - 16.00 en op vrijdag van 9.00 -12.00 uur telefonisch bereikbaar op teln.nr. (0162) 67 98 00. Is er sprake van spoed en kunt u niet wachten tot de eerst volgende werkdag? Bel dan ook buiten deze tijden, op feestdagen en in het weekend naar dit telefoonnummer.

Geen spoed? Ga dan naar Mijn Woonvizier. Maak een account aan of log in op uw persoonlijke pagina en vraag de reparatie aan. Of maak gebruik van het contactformulier

Als u Woonvizier belt, krijgt u een keuzemenu te horen. Voor reparatieverzoeken toetst u een 1. Vervolgens wordt u doorgeschakeld naar onze klantenservice of 1 van onze vaste onderhoudspartijen. Onderstaand een overzicht van deze partijen. 

 Type onderhoud  Onderhoudspartij
 Centrale verwarming en mechanische ventilatie   Kemkens
 WKO (warmte en koude opslag)  Kropman
 Riool verstopping  Riool Tech
 Glasbreuk  Martens Glas
 Storing automatische deur  Rombouts
 Lift storing  Sky lift (tot 11-03-2023 daarna Schindler) 
 Zonnepanelen  Wocozon
 Overig dagelijks onderhoud  Aannemersbedrijf Rasenberg


Staat er iemand voor de deur die aangeeft namens Woonvizier te komen en twijfelt u of dit wel zo is? Bel dan voor uw eigen veiligheid altijd even met Woonvizier op telefoonnummer (0162) 67 98 00.