Ga naar de inhoud

Officieel wordt Burendag, een dag voor en door buren, dit jaar op 28 september gevierd. Maar bewoners van Woonvizier pakken daar hun eigen momentje voor. Zo gingen de bewoners van de Beukenhof e.o. in Made op 29 augustus al met elkaar aan tafel voor een gezellig onderonsje, compleet met loterij. En in de Prinsenhof werd er vooral taart gegeten op 7 september, veel taart! Wijkvereniging de Prinsenhof organiseerde op deze dag 'Heel de Prinsenhof bakt' naar het idee van het bekende t.v.-programma. Burgemeester Boy Scholtze mocht de prachtige creaties beoordelen. Hieronder een kleine impressie van Burendag 2024. 

Organiseert u ook iets voor en door de buurt samen met bewoners van Woonvizier? Stuur uw foto's dan naar info@woonvizier.net. Aanvragen voor een financiële bijdrage kunt u doen via het speciale formulier op de pagina over leefbaarheid: Leefbaarheid | Woonvizier. Hier leest u ook meer over de voorwaarden van uw aanvraag.

Ertoe doen!
Een betrokken samenleving doet ertoe. Meedoen in de samenleving en voelen dat je ertoe doet, begint in je eigen buurt. Daarom ondersteunt Woonvizier initiatieven die daaraan bijdragen. Hoogste tijd om elkaar op te zoeken en samen activiteiten te ondernemen!